FESZTIVÁL HÁZIREND 2022

1.

A FESZTIVÁLRA BELÉPNI CSAK ÉRVÉNYES KARSZALAGGAL LEHET!

2.

A belépőjegy megvásárlásával jogi kötelezettséget vállalsz a házirend betartására, melynek megszegése esetén a rendezvényről jogunkban áll téged eltávolítani.

3.

A 3 napos BÉRLET 2022. augusztus 4. (csütörtök) 16:00 órától augusztus 7. (vasárnap) 12:00 óráig érvényes. A napijegyek az adott nap 12:00-től az azt követő nap 11:00 óráig érvényesek.

4.

A fesztivál szervezői az időpont változtatás jogát fenntartják. Amennyiben a rendezvény a koronavírus-járvány miatt elmarad, a megvásárolt belépőjegyek árát - a kezelési költségen felül - maradéktalanul megtérítjük.

5.

A fesztivál területére 18 éven aluli személy csak szülői engedéllyel vagy helyszínen jelenlévő kísérő felügyelete mellett léphet be.

6.

A fesztivál az éppen aktuális járványügyi intézkedések mellett kerül majd megrendezésre. A jelenlegi állás szerint (2022.02.08) az online vásárolt belépőjegyeket a bejáratnál váltjuk majd karszalagra.

7.

Sérült karszalagot pótolni csak abban az esetben tudunk, ha a sérült karszalagot és a vásárolt online, vagy print jegyet bemutatod, illetve személyazonosításra alkalmas okmánnyal igazolod, hogy te vetted a jegyet.

8.

Pénztártól való távozás után a jeggyel, fizetett illetve a visszaadott pénzösszeggel kapcsolatos reklamációt nem fogadunk el.

9.

A műsor- és a helyszín változtatás jogát fenntartjuk. A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk. Azonban előfordulhat vis maior eset, amikor a hatóságok rendkívüli helyzetre hivatkozva megtiltják a rendezvény bizonyos szakaszaiban az üzemelést, a programok megtartását, hogy elkerülhetőek legyenek személyi sérülések, károk. Ezen változásokért a szervezők nem tudnak felelősséget vállalni.

10.

A szervezők nem vállalnak felelősséget az olyan programváltozásokért, amik az előadók hibáiból vagy baleseteiből fakadnak.

11.

Kérünk, ha bármilyen felmerülő veszélyhelyzetet, rendbontást, egészségügyi vagy egyéb problémát észlelsz, haladéktalanul értesítsd a fesztivál biztonsági személyzetét, szervezőit, vagy önkénteseit!

12.

A fesztivál szervezői kizárólag a nekik felróható szándékos, továbbá az emberi életet, testi épséget vagy egészséget megkárosító szerződésszegésért felelnek. A látogatót jogszabályok alapján megillető jogokon túl, a szervező csapat kifejezetten kizárja a felelősségét minden egyéb káresemény kapcsán.

13.

Az idei Gólem Fesztivál egy csatornákkal, tavakkal övezett területen kerül megrendezésre, kérjük tartsd észben, hogy a kijelölt területet elhagyni TILOS, mert balesetveszélyes! A veszélyes részekre külön fel fogjuk hívni a figyelmet. Amennyiben átléped a fesztivál területét jelölő kijelölőszalagokat és jelzéseket, úgy vedd tudomásul, hogy kifejezetten veszélyes területen vagy, ahol a körülmények nem teszik lehetővé, hogy szervezők vigyázzanak rád. Ezt a szabályt különösen az éjszakai órákban megszegő személyeket jogosult a szervezés a rendezvényről eltávolítani, karszalagját levágni. A biztonságos szórakozás közös érdekünk!

14.

A kereskedelmi és vendéglátó egységekben 18 éven aluliakat szeszes itallal a fesztivál területén tilos kiszolgálni. Kábítószernek minősülő anyagok fogyasztása a rendezvény területén is tilos, azt a törvény bünteti!

15.

Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek, használjátok a kihelyezett kukákat! Kérünk, hogy erre hívd fel ismerőseid figyelmét is, ha nem így cselekednének! Különös tekintettel szeretnénk megkérni benneteket, hogy a cigarettacsikkeket az általunk kiosztott csikktartókba, üres sörösdobozokba stb. gyűjtsétek.

16.

Kérünk benneteket, hogy szórakozzatok felhőtlenül, de ügyeljetek a saját és mások testi épségére! A fesztivál területéről eltávolítható az, aki mások életét, testi épségét, vagyoni jogait, vagyontárgyaik épségét, a környezetet veszélyeztető, ill. garázda, vagy rendőri intézkedésre alapul szolgáló magatartást tanúsít, más társadalmi csoportok tagjai ellen uszít, vagy agresszív magatartásával a közönségen belül békétlenséget szít!

17.

A fesztivál kutyabarát, azonban amennyiben kedvenced a többi vendég testi-lelki épségét veszélyezteti, ezt jogunkban áll felülbírálni. Kérünk, ha kutyusod is veled tart, hozd magaddal oltási könyvét és nevedet, illetve elérhetőségedet tüntesd fel a nyakörvén vagy más, jól látható helyen! Az általános higiéniás körülmények fenntartása végett nyomatékosan kérünk, hogy az állati ürüléket megfelelő módon egy hulladéktárolóban helyezd el kedvenced dolga végeztével!

18.

A helyszínen fürödni csak a kijelölt helyen szabad majd, napnyugtáig. Kérjük a vízimentők utasításait tartsátok be és vigyázzatok magatokra és egymásra! Ezt a szabályt különösen az éjszakai órákban megszegő személyeket jogosult a szervezés a rendezvényről eltávolítani, karszalagját levágni.

19.

A fesztiválra korlátlan mennyiségű vizet, illetve nem kereskedelmi mennyiségű élelmiszert hozzatok magatokkal. Egy-két palack sör/bor behozása - akár kézben - nem probléma, viszont kérjük, hogy kartonszámra ne hozzatok magatokkal, mint ahogy az üvegével behozott tömény italokat is kénytelenek leszünk tőletek elvenni és a rendezvény végéig megőrizni. (természetesen visszaszolgáltatjuk azokat)

20.

Kép- és hangfelvételek készülhetnek a látogatókról, amiket a közreműködők, a sajtómunkatársak és a Gólem Fesztivál munkatársai különböző online és offline felületeken felhasználhatnak. A résztvevők kizárólag magáncélra készíthetnek kép és hangfelvételt, a készített kép- és hangfelvételt pedig nem értékesíthetik vagy hasznosíthatják kereskedelmi célból! A felvételeken szereplő látogatókat beleegyezésük nélkül nem lehet nevesíteni, mert ezek a látogatók személyiségi jogait sértik! A szervezők nem vállalnak felelősséget arra az esetre, ha más látogatók az előzőekben foglaltakat megszegik.

21.

Parkolásra kempingen kívül található nem őrzött parkolóban van lehetőség. Parkolás mindenhol csak saját felelősségre!KÖSZÖNJÜK, HOGY BETARTJÁTOK A SZABÁLYOKAT!

Gólem Crew

;