Házirend

A FESZTIVÁLRA BELÉPNI CSAK ÉRVÉNYES KARSZALAGGAL LEHET!

[2] A belépőjegy megvásárlásával jogi kötelezettséget vállalsz a házirend betartására, melynek megszegése esetén a rendezvényről jogunkban áll téged eltávolítani.

[3] A 3 napos BÉRLET 2022. augusztus 4. (csütörtök) 16:00 órától augusztus 7. (vasárnap) 12:00 óráig érvényes. A napijegyek az adott nap 12:00-től az azt követő nap 11:00 óráig érvényesek.

[4] A fesztivál szervezői az időpont változtatás jogát fenntartják. Amennyiben a rendezvény a koronavírus-járvány miatt elmarad, a megvásárolt belépőjegyek árát - a kezelési költségen felül - maradéktalanul megtérítjük.

[5] A fesztivál területére 18 éven aluli személy csak szülői engedéllyel vagy helyszínen jelenlévő kísérő felügyelete mellett léphet be.

[6] A fesztivál az éppen aktuális járványügyi intézkedések mellett kerül majd megrendezésre. A jelenlegi állás szerint (2022.02.08) az online vásárolt belépőjegyeket a bejáratnál váltjuk majd karszalagra, az oltási igazolvány / EU védettségi igazolvány és a személyigazolvány együttes bemutatása után.

[7] Sérült karszalagot pótolni csak abban az esetben tudunk, ha a sérült karszalagot és a vásárolt online, vagy print jegyet bemutatod, illetve személyazonosításra alkalmas okmánnyal igazolod, hogy te vetted a jegyet.

[8] Pénztártól való távozás után a jeggyel, fizetett illetve a visszaadott pénzösszeggel kapcsolatos reklamációt nem fogadunk el.

[9] A műsor- és a helyszín változtatás jogát fenntartjuk. A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk. Azonban előfordulhat vis maior eset, amikor a hatóságok rendkívüli helyzetre hivatkozva megtiltják a rendezvény bizonyos szakaszaiban az üzemelést, a programok megtartását, hogy elkerülhetőek legyenek személyi sérülések, károk. Ezen változásokért a szervezők nem tudnak felelősséget vállalni.

[10] A szervezők nem vállalnak felelősséget az olyan programváltozásokért, amik az előadók hibáiból vagy baleseteiből fakadnak.

[11] Kérünk, ha bármilyen felmerülő veszélyhelyzetet, rendbontást, egészségügyi vagy egyéb problémát észlelsz, haladéktalanul értesítsd a fesztivál biztonsági személyzetét, szervezőit, vagy önkénteseit!

[12] A fesztivál szervezői kizárólag a nekik felróható szándékos, továbbá az emberi életet, testi épséget vagy egészséget megkárosító szerződésszegésért felelnek. A látogatót jogszabályok alapján megillető jogokon túl, a szervező csapat kifejezetten kizárja a felelősségét minden egyéb káresemény kapcsán.

[13] Az idei Gólem Fesztivál egy csatornákkal, tavakkal övezett területen kerül megrendezésre, kérjük tartsd észben, hogy a kijelölt területet elhagyni TILOS, mert balesetveszélyes! A veszélyes részekre külön fel fogjuk hívni a figyelmet. Amennyiben átléped a fesztivál területét jelölő kijelölőszalagokat és jelzéseket, úgy vedd tudomásul, hogy kifejezetten veszélyes területen vagy, ahol a körülmények nem teszik lehetővé, hogy szervezők vigyázzanak rád. Ezt a szabályt különösen az éjszakai órákban megszegő személyeket jogosult a szervezés a rendezvényről eltávolítani, karszalagját levágni. A biztonságos szórakozás közös érdekünk!

[14] A kereskedelmi és vendéglátó egységekben 18 éven aluliakat szeszes itallal a fesztivál területén tilos kiszolgálni. Kábítószernek minősülő anyagok fogyasztása a rendezvény területén is tilos, azt a törvény bünteti!

[15] Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek, használjátok a kihelyezett kukákat! Kérünk, hogy erre hívd fel ismerőseid figyelmét is, ha nem így cselekednének! Különös tekintettel szeretnénk megkérni benneteket, hogy a cigarettacsikkeket az általunk kiosztott csikktartókba, üres sörösdobozokba stb. gyűjtsétek.

[16] Kérünk benneteket, hogy szórakozzatok felhőtlenül, de ügyeljetek a saját és mások testi épségére! A fesztivál területéről eltávolítható az, aki mások életét, testi épségét, vagyoni jogait, vagyontárgyaik épségét, a környezetet veszélyeztető, ill. garázda, vagy rendőri intézkedésre alapul szolgáló magatartást tanúsít, más társadalmi csoportok tagjai ellen uszít, vagy agresszív magatartásával a közönségen belül békétlenséget szít!

[17] A fesztivál kutyabarát, azonban amennyiben kedvenced a többi vendég testi-lelki épségét veszélyezteti, ezt jogunkban áll felülbírálni. Kérünk, ha kutyusod is veled tart, hozd magaddal oltási könyvét és nevedet, illetve elérhetőségedet tüntesd fel a nyakörvén vagy más, jól látható helyen! Az általános higiéniás körülmények fenntartása végett nyomatékosan kérünk, hogy az állati ürüléket megfelelő módon egy hulladéktárolóban helyezd el kedvenced dolga végeztével!

[18] A helyszínen fürödni csak a kijelölt helyen szabad majd, napnyugtáig. Kérjük a vízimentők utasításait tartsátok be és vigyázzatok magatokra és egymásra! Ezt a szabályt különösen az éjszakai órákban megszegő személyeket jogosult a szervezés a rendezvényről eltávolítani, karszalagját levágni.

[19] A fesztiválra korlátlan mennyiségű vizet, illetve nem kereskedelmi mennyiségű élelmiszert hozzatok magatokkal. Egy-két palack sör/bor behozása - akár kézben - nem probléma, viszont kérjük, hogy kartonszámra ne hozzatok magatokkal, mint ahogy az üvegével behozott tömény italokat is kénytelenek leszünk tőletek elvenni és a rendezvény végéig megőrizni. (természetesen visszaszolgáltatjuk azokat)

[20] Kép- és hangfelvételek készülhetnek a látogatókról, amiket a közreműködők, a sajtómunkatársak és a Gólem Fesztivál munkatársai különböző online és offline felületeken felhasználhatnak. A résztvevők kizárólag magáncélra készíthetnek kép és hangfelvételt, a készített kép- és hangfelvételt pedig nem értékesíthetik vagy hasznosíthatják kereskedelmi célból! A felvételeken szereplő látogatókat beleegyezésük nélkül nem lehet nevesíteni, mert ezek a látogatók személyiségi jogait sértik! A szervezők nem vállalnak felelősséget arra az esetre, ha más látogatók az előzőekben foglaltakat megszegik.

[21] Parkolásra kempingen kívül található nem őrzött parkolóban van lehetőség. Parkolás mindenhol csak saját felelősségre!


A fesztivál teljes házirendjét több helyszínen, kifüggesztve is megtaláljátok.

LEGYEN TÁNC, DE ÉSSZEL!

KÖSZÖNJÜK, HOGY BETARTJÁTOK A SZABÁLYOKAT!

2022 - Gólem Crew